Haemme huoltoteknikkoa Etelä-Suomeen!

Vahvistamme Huolto-osastoamme ja etsimme Huoltoteknikkoa Etelä-Suomeen.

Tecalemit Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1938 lähtien. Tuomme maahan ja markkinoimme korkealuokkaisia korjaamolaitteita ja –tarvikkeita. Tarjoamme asiakkaillemme myös asennus-, huolto- ja suunnittelupalveluita sekä mm. Fortè-autonhuoltotuotteita. Toimintamme perustana ovat tyytyväiset asiakkaat, osaava ja työhönsä sitoutunut henkilökunta, tuotteet johtavilta valmistajilta sekä ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Haemme Huoltoteknikkoa hoitamaan asiakkaidemme autokorjaamolaitteiden huoltoja sekä korjauksia. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu asiakkaidemme kanssa sekä erilaiset autokorjaamolaitteiden korjaus- ja asennustyöt, kalibroinnit, huollot ja tarkastukset asiakkaidemme toimipisteissä. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta korjaamolaitteiden parista.

Autonostintarkastajan ja sähköasennusoikeudet ovat eduksi. Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn, jatkuvan laitekoulutuksen sekä alan johtavan laitetoimittajan tuen, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden hyviin ansioihin.

Lisätietoja antaa: 

Jouko Kautonen

029 006 5287

jouko.kautonen@tecalemit.fi

Tuote lisätty tarjouskoriin!