Vahvistamme Huolto-osastoamme ja osaavia huoltoteknikoita.

Tecalemit Oy on 80v. Suomessa toiminut yhtiö. Tänä päivänä sen omistaa tanskalainen Stenhøj Group. Yhtiö tuo maahan, markkinoi ja myy sekä huoltaa Tecalemit-laatutasoa olevia liikkuvan kaluston korjaamoiden laitteita. Korjaamolaitteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat moottorin sekä polttoainejärjestelmän puhdistukseen tarkoitetut Forté ja Wynn’s -tuotteet. Toimintamme perustana ovat tyytyväiset asiakkaat, osaava ja työhönsä sitoutunut henkilökunta, tuotteet johtavilta valmistajilta sekä ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Filosofiamme mukaisesti myymme kuitenkin enemmän kuin tekniikkaa. Tarjoamme asiakkaillemme kumppanuutta. Se tarkoittaa  laadukasta ja laajaa tuotevalikoimaa, yhteistä päämäärää, liiketoiminnan parempaa ymmärrystä, halua kehittyä ja kokonaisuuden hallintaa.

Haemme osaavia Huoltoteknikoita hoitamaan asiakkaidemme autokorjaamolaitteiden huoltoja sekä korjauksia. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu asiakkaidemme kanssa sekä erilaiset autokorjaamolaitteiden korjaus- ja asennustyöt, kalibroinnit, huollot ja tarkastukset asiakkaidemme toimipisteissä. 

Aiempi kokemus korjaamolaitteista sekä autonostintarkastajan ja/tai sähköasennusoikeudet ovat eduksi. Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn, jatkuvan laitekoulutuksen sekä alan johtavan laitetoimittajan tuen, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden hyviin ansioihin.

Lisätietoja antaa: 

Jouko Kautonen

029 006 5287

jouko.kautonen@tecalemit.fi

Tuote lisätty tarjouskoriin!

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.