Haemme Fortè-asiantuntijaa

Tecalemit Oy hakee Itä-Suomen talousalueelle Forté asiantuntijaa.

LINKKI MONSTER -TYÖPAIKKAILMOITUKSEEN 

Fortè

Vastaat oman alueesi kenttämyynnistä ja jo olemassa olevista asiakkaista sekä haet aktiivisesti myös uusia asiakkaita, kehittäen omaa asiakassalkkuasi. Tulet olemaan aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, luoden ja ylläpitäen pitkäaikaisia asiakassuhteita. Yrittäjähenkisen otteesi ja aktiivisen kenttämyynnin lisäksi olet valmis antamaan asiakkaille teknistä tukea ja koulutusta Forté tuotteiden osalta. Tuotteisiin annamme sinulle kattavan perehdytyksen. Tehtävä edellyttää sinulta ajoneuvotekniikan koulutusta, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta kenttämyynnistä, sekä matkustusvalmiutta. Tarjoamme sinulle markkinoiden johtavan tuotteen sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja osaavat kollegat.

Forté – miksi?

Moottorin puhdistustuotteiden johtava alan asiantuntija Suomessa jo vuodesta 1994, tunnettu ja luotettava tuote sekä kattavat volyymit markkinoilla.

Tecalemit Oy

Johtava korjaamolaite- ja huoltotoimittaja Suomessa vuodesta 1938. Päätoiminta-alueet korjaamolaitteet, huolto, korjaamosuunnittelu ja FORTÉ moottorinpuhdistustuotteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy, konsulttijohtaja Jan Bjugg p. 0400 570 560.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen jan.bjugg@talenthunters.fi

 

Tuote lisätty tarjouskoriin!

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.