Tecalemit Oy - UUSI OMISTAJA

STENHØJ OSTAA TECALEMIT:N TOIMINNOT SUOMESSA, VIROSSA JA LIETTUASSA

STENHØJ GROUP on ostanut Tecalemit:n myynti- ja huoltotoiminnot Suomessa, Virossa ja Liettuassa. Tecalemit on markkinajohtaja autoalan korjaamolaitekaupassa ja huoltopalveluissa kyseisissä maissa.


Yrityskauppa perustuu STENHØJ GROUP:n tahtotilaan vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa ja Baltian alueella. STENHØJ:n tuotteet ovat erittäin tunnettuja Suomessa, Virossa ja Liettuassa, ja olemme rakentaneet erittäin vahvan jalansijan näillä markkinoilla vuosien saatossa. STENHØJ:lla ja Tecalemit:lla on yhteenlaskettua yrityshistoriaa jo 180 vuoden ajalta ja yhteistyötä yli 60 vuoden ajalta.


Saamme muutoksen myötä 100% sitoutuneen omistajan. Odotamme, että tämä edelleen vahvistaa läsnäoloamme markkinoilla ja voimme saavuttaa yhdessä nykyisten kumppaniemme ja tavarantoimittajiemme kanssa vielä vahvemman markkina-aseman.


Tämä muutos heijastaa myös STENHØJ GROUP:n vuonna 2017 tehtyjä toimenpiteitä, joista esimerkkeinä STENHØJ RUOTSI perustettiin ja toiminta aloitettiin Australiassa. Huoltotoimintaa puolestaan vahvistettiin Tanskassa voimakkaasti JG Service -nimisen huoltoyrityksen mukaan tulon myötä.


Kaikki yhteyshenkilöt ja -tiedot säilyvät muutoksessa ennallaan, eikä sillä ole välitöntä vaikutusta operatiiviseen toimintaan. Keskitymme jatkossa entistäkin vahvemmin korjaamosuunnittelun lisäksi kattavaan valikoimaan korkealuokkaisia korjaamolaitteita, niiden huoltotoimintaan sekä Fortè/Wynn`s -tuotelinjoihin. Kohderyhminä ovat edelleen sekä kevyt että raskas kalusto, niin yleis- kuin vauriokorjaamoillakin.


STENHØJ GROUP

STENHØJ GROUP on perheomisteinen yritys, joka sijaitsee Barrit:ssa Tanskassa. Yritys perustettiin 1917 ja on kehittynyt vuosien varrella johtavaksi laitteiden ja palveluiden toimittajaksi, erityisesti ajoneuvojen jälkimarkkinoilla. STENHØJ GROUP koostuu tällä hetkellä 17 tytäryrityksestä 10 eri maassa ja työllistää 660 henkilöä. Vientitoimintaa tehdään yli 60 eri maahan. Valtaosa liikevaihdosta muodostuu autoalan kautta, mutta yritys kehittää ja myy jatkossakin useita muiden teollisuuden alojen tuotteita. Lisätietoja http://www.stenhoj.com/.

Englanninkielisen lehdistötiedotteen aiheesta löydät TÄSTÄ.

STENHOJ

Tuote lisätty tarjouskoriin!