Tecalemit Oy mukana VauriokorjausEXPO -tapahtumassa TTS Rajamäellä

TECALEMIT OY MUKANA RAJAMÄELLÄ TTS:N JÄRJESTÄMÄSSÄ VAURIOKORJAUSEXPO -TAPAHTUMASSA

Tecalemit

Tecalemit Oy on toiminut Suomessa jo vuodesta 1938 lähtien. Yrityksemme maahantuo, myy ja huoltaa liikkuvan kaluston korjaamolaitteita. Tavoitteenamme on palvella korjaamoiden asiakkaita laajalla ja laadukkaalla tuotevalikoimalla sekä rakentaa pitkiä kumppanuussuhteita. Yrityksemme juhlistaa 80-vuotista taivaltaan 2018. TÄSTÄ pääset tutustumaan videon avulla toimintaamme ja TÄSTÄ pääset katsomaan sähköistä yritysesitettämme (video avautuu youtubessa ja sähköinen esite selaimessa uuteen ikkunaan). 

STENHOJ

Kuulumme juuri 100 vuotta täyttäneeseen STENHØJ GROUP -konserniin, joka toimii 16 yrityksen voimin 11 eri maassa ja työllistää 660 henkilöä. Lisätietoa konsernista TÄSTÄ (avautuu uuteen ikkunaan konsernin sivuille).

EXPO

Olemme mukana Rajamäellä 13.4. - 14.4.2018 järjestettävässä vauriokorjauksen ja maalauksen ammattilaistapahtumassa. Tapahtumassa on esillä laajasti tuotteitamme ja tarkoituksena on esitellä niitä myös käytännössä.

Vauriokorjaamotuotteistamme löytyvät ratkaisut niin kevyelle kuin raskaalle kalustolle - myös maalaamon osalta. Teemme asiakkaillemme myös korjaamosuunnittelun, jolloin pystymme integroimaan oikeat tuotteet mukaan heti alkuvaiheessa.

Tutustu sivuillamme alla oleviin tuotteisiin tarkemmin TÄSTÄ (avautuu uuteen ikkunaan sivulla tecalemit.fi):

  • Car-O-Liner
  • Josam
  • Blowtherm
  • IRT
  • Herkules

Logoja

Tervetuloa tutustumaan Rajamäelle tuotteisiimme ja toimintaamme!

Lisätietoja tarvittaessa tuotepäällikkö Pasi Uhlbäck, pasi.uhlback@tecalemit.fi 029 006 5106

Logoja

Tuote lisätty tarjouskoriin!