DQN Ergo-Line rengasradat Suomessa

Jo vuodesta 1925 lähtien, Belgialainen DQN rengasratavalmistaja on valmistanut rengashuoltolaitteita ja ensimmäinen renkaanvaihtokone kehitettiinkin jo vuonna 1929. Siitä lähtien DQN on valmistanut juuri sellaisia rengashuoltolaitteita kuin niiden kuuluukin olla: monipuolisia, nopeita, turvallisia ja helppokäyttöisiä tuotteita jotka kestävät pitkään. Nyt DQN:n rengasratoja saa myös Suomesta, Tecalemit Oy:n maahantuomana. Rengasradan moduulirakenne huomioi erilaiset korjaamotilat ja on muunneltavissa tarpeen mukaan.

Kun renkaan asettaa uudelle automaattiselle Ergo-Lift renkaan nostimelle, se nousee ja kääntyy radalle tai vaikka palteenpainimelle ilman nostoponnisteluja. Nostin nousee tasaisella vauhdilla yläasentoon ja  pysyy siellä niin kauan kuin rengas on paikallaan. Ergo-Roll rullapöydällä rengas liikkuu kevyesti rullalaakeroinnin ansiosta. Pölysuojatut tasot ovat pitkäikäisiä ja näitä radan osia voi laittaa peräkkäin niin monta kuin tarve on. Paineilmatoiminen Ergo-Press palteenpainin ottaa renkaan pois turvallisesti ja nopeasti. Rengasta on kevyt liikuttaa pöydällä oikeaan kohtaan ja automaattinen lukitus pitää pöydän paikoillaan. Lisäksi DQN iskunvaimennin varmistaa pehmeän irrotuksen. Rengasrataan on saatavilla myös täyttöhäkki, rengas- sekä tasapainotuskone tarpeiden mukaan.

Lisätietoja: Seppo Koskivuori puh. 029 006 5157

Tuote lisätty tarjouskoriin!

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.