STENHØJ:n 100-vuotisjuhlat

STENHØJ on nostanut autoja jo 100-vuotta!

Tänä vuonna STENHØJ juhlii 100-vuotisjuhliaan ja merkittävää osaansa autoalalla. Innovaatio, mukautuvuus, aloittellisuus ja ennen kaikkea halu rakentaa kansainvälistä kauppaa ovat olleet mukana värittämässä STENHØJ:n historiaa. Tecalemit on ylpeänä saanut olla jo yli 60-vuotta osana STENHØJ:n toimintaa.

"Haluan rakentaa yrityksen joka työllistää 100-ihmistä" totesi Sigurd Stenhøj äidilleen kun hän ensimmäisen kerran astui koulunpenkille. Ensimmäinen askel kohti unelmia tapahtui jo vuonna 1917 kun hän osti autopajan pomoltaan 3000 kruunulla. Ei ole ensimmäinen kerta maailmassa, kun arkipäiväiset ongelmat johtavat innovatiivisiin ratkaisuihin - näin kävi myös Stenhøj:n tapauksessa vuonna 1929 kun hänen elämäntyönsä näki viimeinkin päivänvalon.

20-luvulla Tanskalainen liikenne oli jatkuvassa kasvussa, mikä tarkoitti tasaista asiakasvirtojen kasvua. Chevrolet oli yksi markkinoille tulleista autovalmistajista, joten uusia autoja päätyi myös Sigrudin pajalle. Uudet asiakkaat ja autot toivat toivottua kasvua liiketoimintaan, mutta asettivat myös uusia haasteita, autojen mataluus ja uudenkaltainen design aiheuttivat ongelmia - Auton alle ei yksinkertaisesti mahtunut. Näiden haasteiden johdosta syntyi Sigrudille idea autonostimesta, loppu on historiaa.

 Stenhøj-100Stenhøj-100

 

 

Tuote lisätty tarjouskoriin!

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.