Tecalemit - yhteisellä asialla

0 1 2

Projektinhallinta

Korjaamon rakentamiseen liittyy aina suuri määrä selvitettäviä asioita, suunnittelemista, varmistamista, rakennetaan sitten uutta tai saneerataan vanhaa. Ammattilaisen apu korjaamotilojen suunnittelussa ja toteutuksessa säästää aikaa, rahaa, vapauttaa korjaamopäällikön aikaa omaan työhön ja takaa hankkeen sujuvan läpiviennin. Tutustu kuinka Tecalemit voi olla teille avuksi kaiken kokoisissa korjaamohankkeissa.

Lue lisää »

Koulutus

Koulutuspalveluilla varmistetaan korjaamolaitteita käyttävän henkilöstön osaaminen laitteiden käytössä. Tämä lisää käyttäjätyytyväisyyttä, vähentää ongelmatilanteiden syntyä ja turhia laiterikkoja, kun laitteita osataan käyttää tarkoituksenmukaisesti. Säännöllisellä koulutuksella varmistetaan osaamistason säilyminen kaikissa tilanteissa. Koulutus laadukkaan korjaamolaitteen käyttöön varmistaa että laiteinvestoinnista saadaa suurin mahdollinen hyöty tuotantokäytössä.

Lue lisää »

Asiakaspalvelukeskus

Asiakaspalvelukeskus

Myynti korjaamolaitteet@tecalemit.fi
Huoltotilaukset huoltotilaukset@tecalemit.fi
Varaosat varaosatilaukset@tecalemit.fi

Varaosatilaukset ja kyselyt toivomme ensisijaisesti sähköpostilla

Etelä-Suomen yhteystiedot

Myynti- asiakaspalvelu 0290 06 200

Ari Paakkari, avainasiakaspäällikkö 029 006 5168
Vesa Manninen, avainasiakaspäällikkö 029 006 5159
Teemu Andersson, avainasiakaspäällikkö 029 006 5205

 

Forté myynti

Veli-Matti Aaltonen 029 006 5203
Jari Moilanen 029 006 5233

Huolto - asiakaspalvelu 0290 06 200

Ari Sauristo, Helsinki  029 006 200
Jarmo Luomaniemi, Helsinki 029 006 200
Pekka Ruuskanen, Helsinki 029 006 200
Anssi Vuorinen, Helsinki 029 006 200
Tapani Falck, Kouvola 029 006 5228

Kaikki Tecalemit yhteystiedot »
Jätä yhteydenottopyyntö »

Huoltopalvelut

Tutustu tarkemmin asiakkaillemme tarjoamiimme huoltopalveluihin.

Selaa uutta sähköistä yritysesitettämme, linkki alla.

Selaa sähköistä yritysesitettämme

Asennuspalvelut »

Laitteen elinkaari korjaamolla alkaa asennuksesta. Käyttämällä maahantuojan huoltohenkilöstöä laiteasennuksessa varmistatte laitteellenne oikean ja laadukkaan asennuksen. Oikein tehdyn asennuksen merkitystä ei voi korostaa liikaa. Hyvällä ammattitaidolla laadukaasti asennettu laite toimii oikein ja tarkoituksenmukaisesti heti päivästä 1 lähtien - näin vältätte turhat tuotantokatkokset ja säästätte rahaa. Tecalemit tarjoaa laadukasta korjaamolaitteiden asennuspalvelua kautta maan.

Huolto, tarkastus- ja kalibrointipalvelut »

Varmista laitteidesi elinkaari, häiriötön toiminta ja turvallisuus huollattamalla ne säännöllisesti maahantuojan osaavalla huoltohenkilöstöllä. Paras sijoitus laadukkaan korjaamolaitteen hankinnan jälkeen on huoltaa ja ylläpitää laitetta säännöllisesti. Näin varmistatte että laite pysyy toimintakuntoisena tuotantovälineenä, niin kuin se on suunniteltu, vältätte turhat rikkoutumiset ja rahaa säästyy. 

Varaosapalvelut »

Käyttämällä alkuperäisiä laitevalmistajan varaosia varmistatte laitteenne toimivuuden ja turvallisuuden. Tecalemit tarjoaa kattavat Varaosapalvelut maahantuomiinsa laitteisiin.

Ota yhteyttä!