Tuki

Tukitoimintoistamme löydät koulutukset korjaamolaitteistoille sekä tietoa rahoituksesta ja laitehallintapalveluista.

Tavoitteenamme on toimia kokonaisvaltaisena täyden palvelun talona. Toimintamme lähtee liikkeelle myynnistä, jonka pohjalta löytyy tuki hankinnoille, laitesopimukset tarvittaessa ja oma yhteyshenkilö, joka on mukana kaikissa vaiheissa. Tahdommekin, että asiakas ei jää ostonsa jälkeen yksin: Tecalemit Turva-huoltosopimuksen avulla takaamme toimitetuille laitteille pidemmän käyttöiän ja yrityksellenne jatkuvan tuen ongelmatilanteissa sekä jokapäiväisissä toiminnoissa. Varaosia saa esimerkiksi verkkokauppamme TecShopin kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä tiimiimme. Jotta pystymme aidosti lunastamaan lupauksemme täyden palvelun talona, kuuluu tarjontaamme myös muita tukipalveluita, kuten koulutuspalvelut, laiterekisteri ja rahoitus. Niistä lisää alla.

Koulutus

Koulutuspalveluilla varmistetaan korjaamolaitteita käyttävän henkilöstön osaaminen laitteiden käytössä. Tämä lisää käyttäjätyytyväisyyttä, vähentää ongelmatilanteiden syntyä ja turhia laiterikkoja, kun laitteita osataan käyttää tarkoituksenmukaisesti. Säännöllisellä koulutuksella varmistetaan osaamistason säilyminen kaikissa tilanteissa. Koulutus laadukkaan korjaamolaitteen käyttöön varmistaa että laiteinvestoinnista saadaa suurin mahdollinen hyöty tuotantokäytössä. Asiakkaillemme tarjoamamme koulutuspalvelut auttavat varmistamaan, että korjaamohenkilöstö osaa käyttää oikein ja tehokkaasti Tecalemitin toimittamia laitteita. Henkilöstön osaamisen ylläpito ja päivittäminen lisää korjaamon tuottoa. Laitetekniikan ohella koulutus voi sisältää myös asiaan liittyvää yleistä teknistä tietoutta. Koulutuspalvelumme kattavat nämä Tecalemitin tuotteet: Ilmastoinnin huoltolaitteet ja niiden varusteet, ohjauskulmien säätölaitteet, rengaskoneet, pakokaasuanalysaattorit, dieselsavutusmittarit, jarrudynamometrit ja testiradat, tasapainotuslaitteet, järjestelmätesterit sekä forté-konseptin.

Rahoitus

Voimme auttaa asiakkaitamme korjaamolaitteiden ja niiden huollon rahoituksessa. Rahoituskumppanimme tarjoaa asiakastarpeen mukaan räätälöityjä, asiakkaan toimintaa pitkäjänteisesti tukevia rahoitusratkaisuja. Rahoituksen avulla saat hankinnan tuottamaan heti.

Laitehallintapalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme nettipalvelua, joka helpottaa ja nopeuttaa korjaamolaitteiden hallintaa ja ylläpitoa. Liittämällä palvelun huoltosopimukseensa voi korjaamo keskittyä täysin omaan ydintoimintaansa. Palvelu toimii myös korjaamolaitteiden laitehallintarekisterinä sekä huoltokirjana, josta löytyy laitteiden korjaushistoria.

Ota yhteyttä!

Hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisella tavalla

Tuote lisätty tarjouskoriin!

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.