Referenssit

Tecalemit Oy on vuosien aikana toteuttanut lukuisille asiakkailleen monenlaisia vaativia projektihankkeita. Olemme pyrkineet tarjoamaan lisäarvoa "avaimet käteen" periaatteen mukaisesti. Tecalemitilta saat suunnittelun, tuotteet, koulutusta ja huollon. Kaiken tämän pyrimme tarjoamaan ammattitaitoisen ja osaavan henkilökunnan turvin. Yrityksenä olemme parhaimmillaan, kun pääsemme muodostamaan kumppanuussuhteen, joka usein toimii molemminpuolisena hyötynä, esimerkiksi lisämyyntinä Forté-tuoteperheen avulla. Tutustu projekteihin ja referensseihin tarkemmin alla.

Asiakkaillemme tehtyjä toteutuksia

Delta Auto, Konala

Tecalemit toimitti alkuvuodesta 2016 niin sanotulla "avaimet käteen"- periaatteella maalauskammion Konala Delta Autolle. Blowthermin maalauskammio toteutettiin täydellisenä toimituksena sisäläen osat, kanavatyöt, piiput, asennukset ja toimituksen.

 

Veljekset Laakkonen Oy Joensuu

Veljekset Laakkonen Oy Joensuu valmistui joulukuussa 2013. Kohteeseen tuli 21- paikkainen korjaamo, BMW- korjaamo yhdistettynä monimerkki korjaamoon. Korjaamo varustettiin viimeisimpien valmistajastandardien mukaan ja käyttämällä korkealaatuisia laitteita.

Nostimet kohteessa ovat upotettuja Stenhoj- sylinterinostimia, joissa myös ajosillat upotettu lattiantasoon. Öljyn varastovalvonnan hoitaa Tecalemit:n kehittämä Teca Level- valvontalaitteisto kehittyneillä turvaominaisuuksilla.

Laakkonen panosti paljon myös korjaamon työpisteiden näyttävyyteen. Kohteessa asentajien työpisteet kalustettiin DURA- kalustejärjestelmällä. Mietitty ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity kalustejärjestelmä tuo työpisteisiin selkeyttä ja tehokkuuta, kun tavaroille on mietityt paikat niin työpistekkin pysyy hyvässä järjestyksessä.

 

Forté- ammattilaisverkosto Suomessa

Forté- ammattilaiskorjaamoverkosto kattaa koko Suomen, jolloin erilaiset tekniset puhdistukset ja vikakorjaukset ovat mahdollisia suorittaa ammattilaisten toimesta.

 

Forté & Makelän Auto Oy Järvenpää

"Valikoimassamme on ollut Forté- tuoteperhe kymmenisen vuotta ja olemme käyttäneet tuotteita säännöllisesti niin vikakorjauksissa kuin määräaikaishuolloissakin. Tämän lisäksi olemme käyttäneet ilmastointilaitteen huollon yhteydessä Forté- ilmastointijärjestelmän puhdistusainetta.

Skodan määräaikaishuolto- ohjelma sisältää Forté- polttonestejärjestelmän puhdistuksen ja näin ollen perinteisiä likaantumisesta aiheutuvia vikoja ei autokannassa esiinny. Myös tiukentuneet päästömääräykset ja kehittynyt moottoriteknologia ovat edellyttäneet polttonestejärjestelmien puhtautta, tässäkin olemme voineet luottaa Forté- tuotteiden puhdistaviin ominaisuuksiin. Tulemme jatkossakin käyttämään ja tarjoamaan luotettavia Forté- tuotteita sekä palveluja huoltojen ja korjausten yhteydessä."

Timo Silvennoinen

Varaosapäällikkö

 

Veljekset Laakkonen Oy Kuopio

Veljekset Laakkonen Oy Kuopioon toteutettiin BMW- merkkikorjaamo yhdistettynä monimerkkikorjaamoon. Täällä kohteessa mm. Stenhoj BMW- hyväksytyt 2- pilari- ja 4- pilarinostimet. Tässä kohteessa Laakkonen panosti paljon korjaamotilojen ulkonäköön ja viihtyvyyteen. Kohteessa työpistekalustus toteutettu DURA- kalusteilla.

 

Autotalo Laakkonen Oy Joensuu

Autotalo Laakkonen Joensuu laajentui voimakkaasti uuden korjaamon ja korikorjaam- maalaamo- laajennuksen myötä. Korjaamotiloja laajennettiin lähinnä hyötyautoja silmällä pitäen ja korikorjaamotilat sekä maalaamo uudistettiin kokonaisuudessaan rakennettu8un laajennusosaan.

Korikorjaamossa monta autopaikkaa sekä alumiinikorjauspaikka. Maalaamotiloihin ja niiden käytettävyyteen sekä työolosuhteisiin kiinnitettiin paljon huomiota. Kohteesta löytyy 4 kpl Blowtherm- esikäsittelyalueita varustettuina nostimilla sekä 2 kpl Blowtherm- maalauskammioita. Maalauskammioista toinen on mitoitettu alati kasvavan hyötyautokaluston mittojen perusteella eli siellä onnistuu isommankin pakettiauton maalaus.

 

Porsche Center Helsinki, Viikki

DURA- korjaamokalustein varustettu Porsche- huoltokorjaamo.

 

Suomen Autohuolto Oy (SAH), Oulu

DURA- korjaamokalustein Volvo- konseptin mukaan hyväksytysti varustettu huoltokorjaamo.

 

Suomen Autohuolto Oy (SAH) Tampere, Lielahti

DURA- korjaamokalustein Volvo- konseptin mukaan hyväksytysti varustetut suorahuoltopaikat.

 

Laakkonen Lielahti Service huoltokeskus, Tampere

DURA- korjaamokalustein varusteltu monimerkkikorjaamo Tampereella Lielahdessa.

 

Volkswagen Center Airport, Vantaa

Volkswagen Center Airport saneerattiin ja samassa yhteydessä kohteeseen toteutettiin laajennuksena hyötyautokorjaamo skeä maalaamo ja korikorjaamot uudistettiin. Hyötyautokorjaamosta löytyy kattava valikoima MAHA- sylinterinostimia erilaisina variaatioina sekä korikorjaamosta Blowtherm- maalauskammioita 3kpl.

 

Veho Hyötyajoneuvot, Pirkkala

Veho Hyötyajoneuvot Pirkkala valmistui vuonna 2008 ja on edelleen Vehon raskaankaluston korjaamojen lippulaiva. Kohteeseen toteutettiin korjaamotilat pakettiautoille sekä raskaille kuorma- autoille. Testitiojen varusteluun panostettiin Suomen mittakaavassa hyvinkin paljon. Kohjteesta löytyy mm. MAHA IW7 - raskaankaluston jarrutesteri täysin varustettuna langattomin etäkäyttölaittein ja MAHA - jarrulaskentaohjelmistoin. Merkittävimpänä MAHA LPS- raskaankaluston tehodynamometri, jolla pystytään jarruttamaan jopa 1000Hv. Kohteessa myös kattava korikorjaamo sekä pesulinja.

 

Forté & Euran Autohuolto Oy

"Valikoimissamme on jälleen Forté- tuotteet!

Kokeiltuamme välillä myös muiden valmistajien puhdistustuotteita, olemme päätyneet käyttämään ja tarjoamaan jatkossakin asiakkaillemme luotettavia ja tunnettuja Forté- tuotteita- niin huollon kuin korjaustenkin yhteydessä- ammattitaidolla.

Forté- tuotteiden toimivuus yhdessä meidän oman osaamisen kanssa auttaa lopputulokseen, joka on tyytyväinen asiakas."

Esa Lähteenmäki

Euran Autohuolto Oy

 

DURA- kalustetoteutukset Suomessa

Olemme toteuttaneet asikkailemme yli 25 kohdetta laadukkailla DURA. korjaamokalusteilla. Tyytväisten asiakkaiden joukko kasvaa ja kokemukset ovat hyviä! Alla muutamia asiakkaidemme kommentteja toteutuksista:

"Erityisesti juuri DURA- kalusteiden valintaan oli tuotteen laadulla merkittävä osuus Tecalmit Oy:n tarjoama palvelu hankkeen suunnitteluvaiheessa."

"Tecalemit:n vahvuutena pidettiin asiakkaan huomioimista, vastuun kantamista heti suunnittelusta alkaen, luottamusta projektin loppuunsaattamiseksi ja sitä, että sunnitteluapu voitiin toteuttaa paikallisesti meillä Suomessa."

"Meillä on varmaan Suomen hienoin korjaamo!"

Letkukelakaappi on meidän tarpeisiin paras ratkaisu"

Nämä kalusteet on tarkoitettu selvästi ammattikäyttöön ja kestämään."

Toteuttamiamme kohteita Suomessa:

- AutoPalin Oy      - Autosalpa Oy     - Avain Vaunu Oy     - Arctic Trucks Oy

- AutoCarrera Oy    - Autotalo Laakkonen Oy    - Delta- Auto Oy     - Honda Motor Finland

- Seinäjoen Ammattikorkeakoulu    - Seinäjoen Käyttöauto Oy     - Suomen Autohuolto Oy

- Traktoauto Oy     - Vauhti- Vaunu Oy    - Veho Oy huoltokoulu     - Veljekset Laakkonen Oy

Tuote lisätty tarjouskoriin!

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.