Car-O-Liner -tuotteet Tecalemitista

Car o liner

Tecalemit Oy on maailmanlaajuisen ja laadukkaan korikorjauksiin erikoistuneen tuotemerkin Car-O-Linerin maahantuoja ja myyjä. Tutustu ja ota yhteyttä - autamme Sinut kohti toimivia ratkaisuja! 

Car-O-Linerin visiona on olla maailman johtava ajoneuvojen korjaus- ja huoltoratkaisujen tarjoaja. Car-O-Linerin missiona on saada aikaan lisäarvoa uusilla konsepteilla, tekniikoilla ja tiedoilla, jotka edelleen auttavat asiakkaita parantamaan omaa toimintaansa. 

Car-O-Liner on Ruotsalainen yritys, joka kuuluu SnapOn-konserniin. Sen päätoimipiste sijaitsee Göteborgissa ja tuotantolaitos Kungsörissä. Yrityksellä on sivutoimipisteitä Ruotsissa, Norjassa, Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Saksassa, Singaporessa, Intiassa ja Kiinassa. Sen tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 70 maassa. Tutustu valmistajan sivuihin tarkemmin tästä: car-o-liner.com

Col 300
Car o liner point x
Julkaistu: 01.08.2018

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200