Haemme osaavia HUOLTOTEKNIKOITA

Huolto_900

Tecalemit Oy on 80v. Suomessa toiminut yhtiö. Tänä päivänä sen omistaa tanskalainen Stenhøj Group. Yhtiö tuo maahan, markkinoi ja myy sekä huoltaa Tecalemit-laatutasoa olevia liikkuvan kaluston korjaamoiden laitteita. Korjaamolaitteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat moottorin sekä polttoainejärjestelmän puhdistukseen tarkoitetut Forté ja Wynn’s -tuotteet. Toimintamme perustana ovat tyytyväiset asiakkaat, osaava ja työhönsä sitoutunut henkilökunta, tuotteet johtavilta valmistajilta sekä ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Haemme osaavia Huoltoteknikoita hoitamaan asiakkaidemme autokorjaamolaitteiden huoltoja sekä korjauksia. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu asiakkaidemme kanssa sekä erilaiset autokorjaamolaitteiden korjaus- ja asennustyöt, kalibroinnit, huollot ja tarkastukset asiakkaidemme toimipisteissä.

Sijaintisi voi olla esimerkiksi Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa tai Pääkaupunkiseutu.

Aiempi kokemus korjaamolaitteista sekä autonostintarkastajan ja/tai sähköasennusoikeudet ovat eduksi. Myös kokemus muiden teknisten laitteiden kunnossapidosta voi tulla kyseeseen. Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn, jatkuvan laitekoulutuksen sekä alan johtavan laitetoimittajan tuen, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden hyviin ansioihin.

Lisätietoja antavat:

Jouko Kautonen
010 656 5287
jouko.kautonen@tecalemit.fi

STENHØJ -konserni on tanskalainen perheyhtiö. STENHØJ perustettiin vuonna 1917 ja tänään olemme johtava konserni, joka koostuu hienoista yrityksistä, tuotemerkeistä, tuotteista ja ihmisistä. Konserni valmistaa, jakelee ja huoltaa laitteita autokorjaamomarkkinoilla. Päämäärämme on vahvojen tuotteiden, osaamisen ja korkealuokkaisen palvelun avulla saavuttaa asiakkaiden odotukset sekä vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa. Vieraile sivuillamme www.stenhoj.com.

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200