Haemme lisää ammattilaisia joukkoomme!

Rekry banner 1920x450 v3

TECALEMIT OY

Tecalemit Oy on toiminut Suomessa jo vuodesta 1938 lähtien. Yrityksemme kuuluu kansainväliseen Stenhøj Group:iin, joka toimii autokorjaamolaitteiden valmistajana ja myyjänä yritystensä kautta 670 henkilön voimin. Yrityksemme maahantuo, myy ja huoltaa laadukkaita liikkuvan kaluston korjaamolaitteita. Toimintamme ytimeen kuuluvat myös korjaamoiden AutoCAD -suunnittelu sekä Fortè & Wynn`s -moottorinpuhdistuotteet.

Toimintamme on valtakunnallista ja tavoitteenamme on rakentaa asiakkaidemme kanssa pitkäikäisiä ja kehittyviä kumppanuussuhteita. Visiomme on ”Tecalemit - ensiluokkaiset palvelut ja parhaat tuotteet tulevaisuuteen” ja missiomme on ”Toimimme liikkuvan kaluston korjaamoiden kumppanina, tarjoten ensiluokkaiset tuotteet, palvelut sekä koulutuksen koko elinkaaren ajalle - ydinosaamistamme on löytää paras ratkaisu!”. Yrityksemme arvot ovat Tuloksellisuus, Asiakaslähtöisyys, Vastuullisuus ja Asenne.

Tecalemit Oy toimii Lloyd`s Register LRQA:n sertifioimien ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 laatujohtamis- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

Haemme uusia ammattilaisia toteuttamaan yhteistä strategiaamme.

Vuonna 2018 saimme uuden omistajan ja muutimme toimitilamme Espoon Koskeloon. Samalla mm. varastotoiminnot siirtyivät omiin käsiimme. Tulevaisuudenkuvaa työstettiin syksyllä samaan aikaan monen muun muutoksen kanssa. Jotta suunniteltu tulevaisuudenkuva saadaan toteutettua, tarvitsemme joukkoomme useita uusia ammattilaisia. Haemme henkilöitä seuraaviin tehtäviin:

Pääset linkeistä kyseisen tehtävän kuvaukseen.
Tehtävät täytetään sitä mukaa, kun sopiva henkilö löytyy.

Jos kiinnostuit ja tehtävä tuntuu sinulle sopivalta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi suoraan sähköpostitse tai kysy tarvittaessa lisätietoja (myyntiassistentti, avainasiakaspäällikkö):

toimitusjohtaja
Ilkka Eriksson
010 656 5100
ilkka.eriksson@tecalemit.fi

tai (huoltoteknikko):

teknisen palvelun päällikkö
Jouko Kautonen
010 656 5287
jouko.kautonen@tecalemit.fi

STENHØJ -konserni on tanskalainen perheyhtiö. STENHØJ perustettiin vuonna 1917 ja tänään olemme johtava konserni, joka koostuu hienoista yrityksistä, tuotemerkeistä, tuotteista ja ihmisistä. Konserni valmistaa, jakelee ja huoltaa laitteita autokorjaamomarkkinoilla. Päämäärämme on vahvojen tuotteiden, osaamisen ja korkealuokkaisen palvelun avulla saavuttaa asiakkaiden odotukset sekä vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa. Vieraile sivuillamme www.stenhoj.com.

M17 tatje

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200