Tervetuloa tapaamaan meitä 4.-5.10. VauriokorjausEXPO:ssa ja 31.10. AKL Summitissa!

VauriokorjausEXPO & AKL Summit 2019

Tecalemit on jälleen vahvasti mukana omalla osastolla VauriokorjausEXPO:ssa 4.-5.10.2019 Rajamäellä sekä AKL Summit -tapahtumassa 31.10.2019 Finlandia-talolla.

VauriokorjausEXPO on tapahtuma ammattilaisille, jotka haluavat testata ja tuntea kuinka työkalut toimivat. Osastollamme pääset mm. tutustumaan Car-O-Linerin -vauriokorjauslaitteisiin sekä digitaaliseen MAHA MLT 3000 -ajovalotesteriin. Tule paikan päälle - valitsemme sinulle alan parhaat laitteet tuotevalikoimastamme! Lue lisää VauriokorjausEXPO:sta tästä.

 

AKL Summit 2019 -tapahtumassa olemme mukana jo viidettä kertaa omalla kumppaniosastolla. Ajankohtaisia autoalan tärkeitä teemoja, puheenvuoroja, keskusteluja ja kohtaamisia sisältävä AKL Summit keskittyy tänä vuonna erityisesti tulevaisuuden menestyvään yritykseen. Kerromme osastollamme mm. korjaamosuunnittelun huippua olevista referenssikohteistamme sekä erittäin kattavasta ja hyödyllisestä huoltosopimuksestamme. Tervetuloa tapaamaan meitä - olemme ensiluokkainen kumppanisi tulevaisuuteen! Lue lisää AKL Summitista tästä.

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200