Scania Suomelle uusi varustelukeskus Hämeenlinnaan

Scania Suomi avasi uuden varustelukeskuksen Hämeenlinnaan. Huolto- ja korjauspalvelut säilyvät edelleen tutussa paikassa Varastokadulla.

Varustelukeskuksessa tehdään Etelä-Suomen alueen uusien Scanioiden varustelut ja luovutushuollot akselistosuuntauksineen. Tecalemit toimitti Hämeenlinnaan Josam i-track akselistosuuntauslaitteen, jolla tullaan tekemään yli 300 mittausta vuodessa luovutushuoltojen yhteydessä. Valtaosa kalustosta on neljä tai viisiakselisia. Josam i-track laitteella kaikkien ajoneuvon akseleiden mittaus käy minuuteissa samanaikaisesti yhdellä puolen renkaan kierroksen ajolla eteenpäin.

Ota yhteyttä raskaan kaluston asiantuntijaamme Mika Sohlmaniin, p. 050 534 2768 ja kysy lisää Josamin tuotteista!

As_Scania_Hml

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200