Tecalemit on vastuullinen ja luotettava kumppani

Tavoitteenamme on luotettavana yhteistyökumppanina taata asiakkaillemme korkea palvelutaso ja taloudellista hyötyä tarjoamalla asiantuntemusta, laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, asenne, vastuullisuus, tuloksellisuus. 

Arvojemme mukaisesti Tecalemit Oy toimii Lloyd`s Register LRQA:n sertifioimien ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 laatujohtamis- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti. Johtamisjärjestelmät varmistavat osaltaan, että toimintaprosessimme ovat tasalaatuisia, riskit ovat hallinnassa ja huomioimme toimintamme ympäristövaikutukset.

Pakkausten tuottajavastuun hoitaminen on tärkeä osa yrityksemme ympäristövastuuta. Rinki-merkin käyttöoikeus on yrityksillä, jotka ovat tehneet Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta.

Jäsenyys Luotettava Kumppani -palvelussa kertoo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yrityksemme hoitaa asiat avoimesti ja lakisääteiset velvoitteet ovat aina ajan tasalla.

Lue lisää arvojemme mukaisesta toiminnasta sivustoltamme https://www.tecalemit.fi/yritys

 

Rinki-merkki
Luotettava Kumppani -logo

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200