Tutustu uusiin tuotevideoihin - AutopStenhøj:n MagiX 35 DS ja Maestro 35 M

MagiX 35 DS on AutopStenhøj:n uusi upotettava tai pinta-asennettava sähköhydraulinen kaksoissaksinostin henkilö- ja pakettiautoille. Nostimen ohjausyksikkö on varustettu integroidulla pumppuyksiköllä ja hälytysäänellä. MagiX:ssä on tukevat sakset, hätälaskuventtiili sekä sähköinen synkronointi. Pidennettyjen nostosiltojen ansiosta nostimella on mahdollista nostaa pienistä henkilöautoista aina lyhyen akselivälin T6-pakettiauto tai BMW:n G12-korimallin 7-sarjalainen.

Vakiotoimitukseen sisältyy kiila-ankkurit, suojakourusarja ja sarja 40 mm:n korkuisia kumitiiliä. Tarkempia tuotetietoja löytyy sivustoltamme MagiX 35 DS.

Tutustu uuteen MagiX 35 DS -esittelyvideoon!

Maestro 35 M on AutopStenhøj:n pinta-asennettava, sähkömekaaninen, uusi 2-pilarinostin henkilö- ja pakettiautoille.

Lattiavapaa 2-pilarinostin on varustettu yläpuolisella johtokaarella. Nostimessa on epäsymmetrinen pilarirakenne mikä mahdollistaa ovien avautumisen hyvin. Nostovarret on käännettävissä taakse helpottamaan varren kohdistamista nostopisteeseen. Nostimessa on kestävä kylmävalssattu nostoruuvi ja markkinoiden kestävin nostomutteri. Tarkempia tuotetietoja löytyy sivustoltamme Maestro 35 M.

Tutustu uuteen Maestro 35 M -esittelyvideoon!

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200