Myyntipäällikkö Jani Storck aloitti Tecalemitin tiimissä 1.11.2020

Hyviä uutisia! Olemme saaneet vahvistettua joukkoamme ja 1.11. meillä aloitti uutena työntekijänä myyntipäällikkö Jani Storck vastuualueinaan Forté-myyntiryhmä sekä jälleenmyynti. Janilla on vuosien kokemus korjaamolaitteista sekä Forté-puhdistusaineista. Toivotamme Janin tervetulleeksi Tecalemitin tiimiin sekä menestystä tärkeässä tehtävässään!

Janin tarkemmat yhteystiedot löydät TÄSTÄ.

 

Good news! Jani Storck has joined Tecalemit Oy team on 1st November as Salesmanager. Jani has a long experience with workshop equipment and Forté products. His main responsibilities are leading the Forté salesteam and resail.

We welcome Jani to our team and wish him all the best in his important role!

You can find Jani´s company contact information HERE.

Jani storck

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200