Tecalemit 7. kertaa kumppanina AKL Summit -tapahtumassa!

 

Olemme jälleen mukana AKL Summit -tapahtumassa kumppanina jo seitsemättä kertaa! Tänä vuonna tapahtuma pidetään 4.11.2021 Finlandia-talolla ja Tecalemitilla tulee tuttuun tapaan olemaan siellä ständi, jossa toivomme kohtaavamme Sinutkin! 

Tapahtuman johtavana teemana on Muutoksen aika – ennakoi ja erotu. Teema käsittelee yritysten varautumista tulevaisuuteen ja odottamattomaan. Voit tutustua tarkemmin tapahtumaan www.aklsummit.fi

Tänä vuonna uutuutena on virtuaaliset ja maksuttomat AKL Summit livestudiot 26.5. 16.6. ja 7.9., joita juontavat Jussi Heikelä ja Joanna Kuvaja. Ensimmäinen livestudio oli tämän viikon keskiviikkona ja se käsitteli sähköistä liikennettä. Lämpimästi suosittelemme tutustumaan sen tarjoamaan ajankohtaiseen ja mielenkiintoiseen autoalaa koskevaan infoon. Tallenteen voi katsoa TÄSTÄ.

Livestudiot ovat maksuttomia ja seuraavaan jälkimarkkinointia käsittelevään livestudioon 16.6. klo 9-10 voit sinäkin osallistua halutessasi ilmoittautumalla osoitteessa https://aklsummit.fi/

 

Akl summit STUDIO tecalemit 1200x627 b

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200