AKL Summit lähestyy - tule tapaamaan meitä osastollemme!

 
Tänä vuonna Tecalemitin kumppanuus autoalan suurtapahtumassa AKL Summitissa on näkynyt mm. livestudiolähetyksissä.
 
Viimeviikkoisen 7.9. livestudiolähetyksen tallenne on nyt nähtävissä. Aiheena on talouden ajankohtaiset näkymät ja muutosten vaikutukset autoalan liiketoimintaan. Kannattaa katsoa niin tiedät mitä alalla tapahtuu juuri nyt!
 
Olethan jo ilmoittautunut mukaan Finlandia-talolle 4.11.? Johtavana teemana on ennakointi ja erottautuminen. Ilmoittautumiset AKL Summitiin https://aklsummit.fi/ilmoittaudu/
 
Tecalemit on vahvasti mukana tapahtumassa – tule mukaan ja kohdataan pitkästä aikaa kasvotusten osastollamme! P.S. Tulevaan arvontaamme kannattaa silloin ehdottomasti osallistua – loistava palkinto odottaa…😉

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200