Galtan akkunostin soveltuu moneen työhön

Galta akkunostin

Galtan 1000 kg nostava nostin on suunniteltu sähköajoneuvojen akkujen poistoon ja asentamiseen. Tuotetta voidaan käyttää myös muiden komponenttien poistoon ja asennukseen, mukaan lukien moottorit, voimansiirtoakseliyksiköt, polttoainetankit, jousitus, telakat, rungon osat ja voimalaitteet.

Nostinta voi käyttää myös säädettävänä työtasona, joka voidaan säätää aina ergonomisesti sopivalle korkeudelle. Työtaso on jaettu 2 osaan, joista toinen on liukuva jatke. Liukuvalla osalla voidaan helpottaa eri komponenttien irrottamista toisistaan. Esimerkkinä vaihteiston irrottaminen moottorista. Nostimessa on paineilmahydraulinen pumppu ja kauko-ohjain.  

Akkunostimia on saatavissa heti toimitukseen suoraan varastoltamme! 

Tarkempia tuotetietoja TÄSTÄ.

 

Julkaistu: 11.01.2022

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200