Haemme HUOLTOTEKNIKOITA

Huoltoteknikko_uutiskirjekuva_05_2021

Tecalemit Oy on toiminut Suomessa jo vuodesta 1938 lähtien. Yrityksemme kuuluu kansainväliseen Stenhøj Group:iin, joka toimii autokorjaamolaitteiden valmistajana ja myyjänä yritystensä kautta 670 henkilön voimin.

Vuonna 2019 Nexion S.p.A ja Stenhøj Group yhdistivät voimansa ja konserni kasvoi yhdeksi alansa merkittävimmistä toimijoista. Konsernin liikevaihto on noin 320M€ ja se työllistää lähes 2200 henkilöä.

Yrityksemme maahantuo, myy ja huoltaa laadukkaita liikkuvan kaluston korjaamolaitteita. Toimintamme ytimeen kuuluvat myös korjaamoiden AutoCAD-suunnittelu sekä Fortè-moottorinpuhdistustuotteet. Tutustu yrityksen esittelyvideoon.

 

Haemme HUOLTOTEKNIKOITA ETELÄ-SUOMEEN, POHJOIS-SUOMEEN sekä LOUNAIS-SUOMEEN hoitamaan asiakkaidemme autokorjaamolaitteiden huoltoja sekä korjauksia. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu asiakkaidemme kanssa sekä erilaiset autokorjaamolaitteiden korjaus- ja asennustyöt, kalibroinnit, huollot ja tarkastukset asiakkaidemme toimipisteissä.

Aiempi kokemus korjaamolaitteista sekä autonostintarkastajan ja/tai sähköasennusoikeudet ovat eduksi. Myös kokemus muiden teknisten laitteiden kunnossapidosta voi tulla kyseeseen. 

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn, jatkuvan laitekoulutuksen sekä alan johtavan laitetoimittajan tuen, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden hyviin ansioihin. 

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! 

Lisätietoja:

Henri Repo 

Recruitment Consultant / Manpower

p. +358 (0)44 7590 643

henri.repo@manpowergroup.fi 

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200