Tecalemitilta korjaamolaitekokonaisuus Keski-Pohjanmaan koulutuskuntayhtymälle Kokkolaan

Keski-Pohjanmaan koulutuskuntayhtymä rakentaa Kokkolan ammattikampukselle uusia toimitiloja autoalan ammattilaisten koulutukseen. Rakentaminen on aloitettu kesällä 2022 ja uudet toimitilat valmistuvat keväällä 2023.
Kohteen urakoitsijana toimii pietarsaarelainen Jake Rakennus Bygg Ab Oy.
 
Tecalemit Oy valittiin toteuttamaan kohteen korjaamolaitekokonaisuus, johon kuuluu mm. AUTOPSTENHOJ Masterlift sylinterinostimet, AUTOPSTENHOJ Major 4-pilarisuuntausnostin sekä MAHA Connect testirata ja MAHA MLT 3000 valojensuuntauslaitteisto.
Pakokaasunpoisto toteutetaan Nedermanin pakokaasukeloilla. Raskaalla puolella ajoneuvoja nostetaan Stertil-Konin akkukäyttöisellä nostopilarisarjalla. Ajoneuvot puhdistetaan CLEN-korkeapainepesuradoilla.
 
Kuvassa on käynnissä AUTOPSTENHOJ Masterlift 2.35 sylinterinostimen kasettien asennus 🤩
 
Kpedu kokkola 11 2022web
Kpedu kokkola 11 2022webx

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200