Tervetuloa korjaamoammattilaisten Tekijäpäivään Tampereella 18.11.2023

Tekijäpäivässä mukana banner Tecalemit

 

Tecalemit A-Test & Consultingilla on oma osasto AAPT Tekijäpäivä 2023 -tapahtumassa Tredussa Tampereella pe-la 17.-18.11. Tapahtuma on korjaamoammattilaisille, jossa tekeminen ja tekijät ovat keskipisteenä. Esillä on uusinta tekniikkaa, uusimpia menetelmiä ja työkaluja. 

Perjantai 17.11. on suunnattu opiskelijoille ja lauantai 18.11. on korjaamoammattilaisten päivä. Tapahtumaan voi tutustua tarkemmin tästä 

Osastollamme hallissa C4 on mm. pistehitsauslaite, induktiokuumennin, siirreltävä pilari, savukaasuimuri, akselikevennin, hitsaussuojaseinä sekä esittelemme myös huollon toimintaa. Painotamme osastollamme työnäytöksiä, joten kannattaa tulla katsomaan näytöksiä ja tutustumaan laitevalikoimaamme! 

Tapahtuma on maksuton, mutta tapahtumaan pitää ilmoittautua ja lunastaa lippu etukäteen -> Ilmoittaudu Tekijäpäivään tästä  

Kutsumme sinut lämpimästi mukaan mielenkiintoiseen korjaamoammattilaisten Tekijäpäivään Tampereen Treduun lauantaina 18.11.2023 klo 9:00-18:00. 

Tecalemitin osasto löytyy hallista C4 - tule käymään!  

Lisätietoja tapahtumasta https://aapt.fi/tekijapaiva/

Tapahtuman järjestää Autoalan Palvelutuottajat ry yhteistyössä Tredu, Action Road Top A.R.T, AD-ketju, Alldata, Arpré Oy, Autopurkamoliitto, Autorobot Finland Oy, BG Suomi, CAB Group Finland, Diagno Finland Oy, Castrol/Telko Oy, Jasper Oy, Kaha Oy Ab, Katmetal Oy, Mekonomen, Rengastien Autotarvike Oy, Robert Bosch Oy, Tapio Päkki Oy, Tecalemit Oy, Varaosahaku.fi, Vitec Futursoft Oy, Wihuri Oy Tekninen kauppa, Volvoks Oy

AAPT Tekijäpäivä 2023 kutsu

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200