Tiedote: Tecalemit Oy ostaa A-Test & Consulting Oy:n

logo

Tiedote
21.1.2022

Tecalemit Oy ostaa A-Test & Consulting Oy:n


Tecalemit Oy ja Suvia Holding Oy ovat solmineet yrityskaupan, jossa Tecalemit Oy ostaa A-Test & Consulting Oy:n. Syntyvän yrityskaupan myötä kahden hyvämaineisen yrityksen ominaisuudet yhdistyvät 1.2.2022 ja pystymme tarjoamaan entistä laajemmin palveluita sekä tukea.

Tecalemit Oy:n laaja palvelutarjonta yhdistettynä A-Test & Consulting Oy:n monipuoliseen jälkimarkkinointiosaamiseen synnyttää markkinoille yrityksen, jollaista ei alalla ole aiemmin nähty. Yhden katon alta saamme korjaamosuunnittelu- ja työmaapalvelut, laajan merkkiosaamisen ja tarjonnan, monipuoliset ja valtakunnalliset huolto(sopimus)palvelut, räätälöidyt investointiehdotukset, teknisen tuen ja varaosat eri merkeille, nopeat vasteajat sekä paikallisen asioinnin, sähköiset kanavat, laatuauditointipalvelut automaahantuojille sekä unohtamatta Forté-puhdistusaineiden tuoteperhettä.

Yrityskauppa tuo asiakkaidemme ulottuville paikallisuutta lähes 70 alan ammattilaisen voimin. Haluamme olla siellä missä asiakkaammekin ovat, ja uusi organisaatio mahdollistaa toimintamme kehittämisen aivan uudelle tasolle.
Yritys tulee osaksi kansainvälistä Stenhøj Group:ia, joka on johtava tuotteiden ja palvelujen toimittaja autojen jälkimarkkinoilla. Stenhøj Group valmistaa ja tarjoaa laadukkaita ammattituotteita yli sadan vuoden kokemuksella. Yrityksessä on 12 tytäryhtiötä ja 600 työntekijää ympäri maailmaa, ja se on osa Nexion-konsernia.

Nexion Group, jonka pääkonttori sijaitsee Correggiossa, Italiassa, on markkinajohtaja korjaamolaitteiden alalla. Yritys suunnittelee, kehittää, valmistaa ja myy rengashuoltolaitteita, nostimia, ADAS-kalibrointijärjestelmiä, diagnostiikkaa ja muita autoteollisuuden ratkaisuja maailmanlaajuisille autoteollisuuden jälkimarkkinoille.
Nexion Group:lla on
• 17 kansainvälisesti tunnettua tuotemerkkiä, mm. Corghi, AutopStenhoj, Mondolfo Ferro, Sherpa
• 12 omaa tuotantolaitosta Italiassa, Saksassa, Kroatiassa, Tanskassa ja Kiinassa
• 19 myyntitytäryhtiötä 14 maassa
• 8 tuotekehitysyksikköä Italiassa, Saksassa, Tanskassa, Intiassa ja Kiinassa
Nexion tarjoaa laajan ja kattavan tuotevalikoiman, jonka suunnittelee, valmistaa ja myy lähes 2 000 työntekijää. Vuosittainen liikevaihto on yli 350 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Myyntijohtaja Vesa Manninen

p. 044 755 5742
vesa.manninen@tecalemit.fi

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200