Onnistunut ja ammattitaitoinen korjaamosuunnittelu varmistaa, että korjaamorakentaminen pysyy aikataulussa ja budjetissa

Tarjoamme asiakkaillemme palveluna apua ja osaamistamme korjaamosuunnittelussa, niin uudiskohteiden rakentamisessa kuin vanhojen autokorjaamoiden saneeraushankkeissa sekä korjaamotilojen uudelleen järjestelyissä. Ammattimainen suunnittelu kannattaa korjaamohankkeen jokaisella osa-alueella, voidaan optimoida tilojen käyttö sekä valita mitoitukseltaan sopivat laitteet erilaisiin työtiloihin. Yksi palvelumme kiistaton etu asiakkaalle on vapauttaa omaa työaikaansa oikeisiin tuottavin töihin, kun alan ammattilaiset ottavat vastuulleen korjaamon suunnitteluun ja projektin läpiviemiseen liittyvät rutiinit.

Palvelumme kattaa asiakkaan tarpeiden määrittämisen, suunnitelman laitesijoittelusta, korjaamolaitteiden toimituksen, asentamisen, käyttökoulutuksen sekä laitehuollon ja varaosatoimitukset laitteiden elinkaaren ajan. Tavoitteena on turvallisten ja viranomaisten vaatimukset täyttävien monipuolisten, viihtyisien ja taloudellisesti kannattavien liikkuvan kaluston huoltokorjaamoiden tuottaminen. Suunnitelmalliseen toimintaamme kuuluu myös huoltokorjaamon laajentamismahdollisuuksien ja kehitystarpeiden kartoittaminen projektin valmistumisen jälkeen.

Yrityksellä on kokemusta korjaamolaitteista jo 80 vuoden ajalta, jonka aikana on muodostunut vahva ammattitaito hankkeiden läpiviennissä.

Voit ottaa suoraan yhteyttä myyntiimme tai lähettää sähköisen pyynnön


Ari Paakkari

Avainasiakaspäällikkö (Etelä-Suomi)

Vesa Manninen

Avainasiakaspäällikkö (jälleenmyynti)

Mika Sohlman

Avainasiakaspäällikkö, raskaan kaluston korjaamot

Harri Lehtonen

Avainasiakaspäällikkö (Lounais-Suomi)

Mika Piirto

Avainasiakaspäällikkö (Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Suomi)

Jouni Herrala

Avainasiakaspäällikkö (Jyväskylä, Itä-Suomi)

Jonne Ruokonen

Avainasiakaspäällikkö, korikorjaus ja maalaamot

Marko Puranen

Tuotepäällikkö

Voit tutustua referenssikohteisiin tästä

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200