Veho Oulu

Veho OUlu projekti 13012021

Oulun Oritkariin rakennettava noin 3000 m2:n kokoinen toimitalo tulee tarjoamaan valtuutettuna monimerkkikorjaamona varaosa- ja huoltopalveluita Mercedes-Benz- ja Setra-linja-autoille sekä SISU-kuorma-autoasiakkaille. Uusissa moderneissa tiloissa on mm. 38 metriä pitkä dynamometrihalli, joka mahdollistaa uusien HCT-yhdistelmien tarkastukset.

Toimitamme Veho Ouluun raskaan kaluston- sekä hyötyajoneuvokorjaamon korjaamolaitekokonaisuuden avaimet käteen periaatteella asennettuna ja hoidamme laitteiden käyttökoulutuksen.

Tecalemitin avainasiakaspäällikkö Ari Paakkarin mukaan Veho Oulu -projekti jatkaa Vehon ja Tecalemitin pitkää yhteistä taivalta, jossa yhteistyö on viety pitkälle. Tecalemitilla on vahva rooli Veho-konsernin korjaamolaitehuolloissa. Korjaamolaitteiden elinkaaren hallinta on tärkeässä roolissa, kun mietitään korjaamoketjun tulevaisuuden investointeja sekä huolto- ja korjauskustannuksia.

Seuraa projektin etenemistä! https://www.vehotrucks.fi/uudet-autot/uutisia/veho-investoi-uusiin-asiakaspalvelukeskuksiin/  

UUTISIA

12.3.2021 Veho Oulun asennustyöt on saatu käyntiin Tecalemitin osalta. Ensimmäisenä käytiin asentamassa tanskalaisen AC Hydraulicin raskaan kaluston UL2- sylinterinostin Ortikarissa raikkaassa meri-ilmassa. 

B veho oulu12032021
A veho oulu12032021

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200