Veho Vehkala

Veho Vehkala havainnekuva (1)

Uusi Veho hyötyajoneuvokeskus valmistuu Vantaan Vehkalaan 2021 – Tecalemit on vahvasti mukana projektissa! Toimitamme raskaan kaluston- sekä hyötyajoneuvokorjaamon korjaamolaitekokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella asennettuna ja hoidamme laitteiden käyttökoulutuksen. Hyötyajoneuvokeskuksen 12 000 m2:n rakennushankkeessa vastuullisuus ja ympäristönäkökulma ovat tärkeässä roolissa ja kyseessä on iso ja ainutlaatuinen hyötyajoneuvohanke, jossa on huomioitu digitalisoituminen sekä autoalan sähköistyminen.

 

Tecalemitin avainasiakaspäällikkö Ari Paakkarin mukaan Veho Vehkala projekti jatkaa Vehon ja Tecalemitin pitkää yhteistä taivalta, jossa yhteistyö on viety pitkälle. Tecalemitilla on vahva rooli Veho-konsernin korjaamolaitehuolloissa. Korjaamolaitteiden elinkaaren hallinta on tärkeässä roolissa, kun mietitään korjaamoketjun tulevaisuuden investointeja sekä huolto- ja korjauskustannuksia.

Seuraa projektin etenemistä! https://www.vehotrucks.fi/uudet-autot/uutisia/veho-investoi-uusiin-asiakaspalvelukeskuksiin/  

Veho vehkala 3d sisakuva6
Veho vehkala 3d sisakuva1

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200