Veho Vehkala

Veho Vehkala havainnekuva (1)

Uusi Veho hyötyajoneuvokeskus valmistuu Vantaan Vehkalaan 2021 – Tecalemit on vahvasti mukana projektissa! Toimitamme raskaan kaluston- sekä hyötyajoneuvokorjaamon korjaamolaitekokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella asennettuna ja hoidamme laitteiden käyttökoulutuksen. Hyötyajoneuvokeskuksen 12 000 m2:n rakennushankkeessa vastuullisuus ja ympäristönäkökulma ovat tärkeässä roolissa ja kyseessä on iso ja ainutlaatuinen hyötyajoneuvohanke, jossa on huomioitu digitalisoituminen sekä autoalan sähköistyminen.

 

Tecalemitin avainasiakaspäällikkö Ari Paakkarin mukaan Veho Vehkala projekti jatkaa Vehon ja Tecalemitin pitkää yhteistä taivalta, jossa yhteistyö on viety pitkälle. Tecalemitilla on vahva rooli Veho-konsernin korjaamolaitehuolloissa. Korjaamolaitteiden elinkaaren hallinta on tärkeässä roolissa, kun mietitään korjaamoketjun tulevaisuuden investointeja sekä huolto- ja korjauskustannuksia.

Seuraa projektin etenemistä! https://www.vehotrucks.fi/uudet-autot/uutisia/veho-investoi-uusiin-asiakaspalvelukeskuksiin/  


5.11.2021 Marraskuisena perjantai-iltana pääsimme kuvaamaan upean projektimme uutuutta hohtavan kohteen valmistumista. Vehkalaan on asennettu mm. Stertil Konin, Nedermanin, AutopStenhoj:n ja Samoan laitteita. Oli mahtavaa saada seurata todellisen ammattilaisen, Studio Lindellin valokuvaaja Oscar Lindellin keskittynyttä työtä. Tätä projektia on ollut upeaa tehdä yhteistyössä Vehon kanssa!

Vehkalan Kuvaus Studio Lindell 05112021

27.8.2021 Vehkala etenee erittäin hyvin aikataulussa. Pakettiautohalli alkaa valmistumaan ja kuorma-autohallissa työstetään lattiaa, jonka jälkeen saadaan aloitettua laiteasennukset. Projektin maali lähenee!

Veho Vehkala 07 2021 2
Veho Vehkala 07 2021 4
Veho Vehkala 07 2021 1
Veho Vehkala 07 2021 3

4.2.2021 Projekti etenee ja suoritimme tammikuun lopulla tanskalaisen AC Hydraulicin toimittamien raskaankaluston sylinterinostimien asennuksen paikoilleen.

Valmiina kokonaisuutena toimitettava nostinkasetti asennetaan paikoilleen jo ennen lattian valua ja asennus viimeistellään ohjausyksikön asennuksella, kun lattia on tehty.

Vehkalaan näitä 30.000 kg nostavia AC Hydraulicin UL2-mallisia nostimia tulee yhteensä 4 kpl. 

Myös Vehkalan pakettiautokorjaamon asennukset etenevät aikataulussa. Laadukkaiden Samoa öljynjakelulaitteiden sekä Nederman pakokaasun poistolaitteiden osalta asennukset on jo melkein saatu valmiiksi. 

 

Veho Vehkala AC Hydraulic sylinterinostinasennus
Veho Vehkala pakettiautokorjaamo

UUTISIA

19.1.2021 Tanskalaisen AC Hydraulicin neljä UL2-raskaan kaluston sylinterinostinta on nyt valmiiksi koottu ja koekäytetty tehtaalla. Ne lähtivät tänään kohti Suomea ja Veho Vehkalan työmaata. Hienoa päästä tekemään ensimmäisiä asennuksia jo lähiaikoina tulevaan upeaan hyötyajoneuvokeskukseen! 😊

AC_19012021

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200