Samoa 506222 letkukela öljylle ja pakkasnesteelle

Koteloimaton 506-sarjan letkukela öljylle ja pakkasnesteelle, väri valko-musta.

ERINOMAINEN KORROOSION-KESTÄVYYS
Pulverimaalattu alumiinijalusta ja –varsi, komposiittikela ja ruostumattomat teräskiinnikkeet takaavat erinomaisen korroosionkestävyyden. Letkukelan jousikasettiin on helppo pääsy huoltoa varten ja se on suojattu kannella kosteutta ja pölyä vastaan.

PYÖREÄ LETKUN ULOSTULON OHJAINAUKKO ON VARUSTETTU KUUDELLA RULLALLA
Mahdollistaa tasaisen ja helpon letkun vedon mihin tahansa kulmaan. Minimoi myös letkun kulumisen, koska se estää letkun taittumisen teräviin kulmiin.

MONIPUOLINEN RAKENNE
Ohjainvarsi voidaan asentaa kolmeen asentoon, joista voidaan valita paras tasaista tangentiaalista vetoa varten.

KUULALAAKEREILLA VARUSTETTU KELA
Kelarumpu on asennettu kahdelle kestovoidellulle, suljetulle kuulalaakerille, joka takaa tasaisen ja mukavan letkun liikkeen. Laakerit mahdollistavat optimaalisen kelan toiminnan myös vaativissa tilanteissa, esim. jos kelat on asennettu korkealle kattoon ja varustettu painavilla nesteletkuilla ja jakelupistooleilla. Kuulalaakerit lisäävät myös kelan kestoikää.

ERINOMAINEN RAKENNESUUNNITTELU JA TUKEVUUS
Ainoalaatuinen tarkkuustyöstetty alumiinijalusta ja ohjainvarsi varmistavat tämän yksivartisen kelan vaaditun jäykkyyden ja rakenteen lujuuden. Letkukelan jalusta ja ohjainvarsi on suunniteltu käyttäen uusinta suunnittelutekniikkaa optimoimalla käytetyn materiaalin ja maksimoimalla rakenteellisen lujuuden yhdistettynä keveyteen.

PITKÄIKÄINEN KORKEALAATUINEN PALAUTUSJOUSI
Palautusjousi on valmistettu korkealaatuisesta väsymisen kestävästä teräksestä, joka takaa pitkän ja ongelmattoman käytön. Riippuen letkun pituudesta ja painosta, kolmesta jousesta valitaan sopiva ko. kohteeseen.

TÄYSAUKKOISET PAINETASATUT NIVELET
Painetasatut, keski- ja korkeapaineiset nivelet takaavat jousen minimipaluuvastuksen, jopa korkeillakin työpaineilla. Niiden yksinkertainen rakenne varmistaa vähäisen virtaushäviön, helpon huollettavuuden ja pitkän, ongelmattoman eliniän.

jakoletku 15 m x 1/2" sisäkierre
yhdysletku 0,8 m x 1/2" sisäkierre
käyttöpaine max. 160 bar
paino 14,9 kg

Asiakaspalvelu

 010 656 5200


Yhteydenottopyyntö

Tuote: Samoa 506222 letkukela öljylle ja pakkasnesteelleAnna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200