Maha LPS3000 tehodynamometrit

Tehodynamometri sähköisellä TELMA- pyörrevirtajarrulla. Testerin pyörivien osien massa on erittäin pieni, jolloin niiden vaikutus mittaustuloksiin on saatu minimoitua (vrt. painava massatela).

TELMA- pyörrevirtajarru mahdollistaa jatkuvan kuormituksen ilman jarrutehon häviämistä.

Ohjelma valvoo jarrun lämpötilaa ja kertoo käyttäjälle ylikuumenemisen. Kuumeneminen ei riko jarrua. Nerokas rakenteellinen ratkaisu vain suurentaa jarrun ilmaväliä.

Tehoalue on 260–660 kW pyörätehoa jatkuvana joko 2- tai 4- vetovetoisena.

Mahan erikoisuus on voimanlinjan vaatiman tehon mittaus. Erillisellä vapaamittauksella (kytkin pohjassa tai vaihde N- asennossa), testeri mittaa ajoneuvon pyörivien massojen vaatiman teho.

Mittaamalla pyörätehon telan pinnasta ja vähentämällä siitä mitatut pyörivät auton massat, pystyy testeri määrittämään todellisen moottoritehon. Lisäksi testeri mittaa ilmanpaineen, lämpötilan ja kosteuden. Näillä tiedoilla voidaan määrittää standardin mukainen moottoriteho (DIN, EEC, ISO, JIS tai SAE).

Ohjelma pyörii normaalissa tietokoneessa (pc). Ohjelma pystyy tallentamaan 7:ltä kanavalta mittatietoa mittauksen aikana. Näillä tiedoilla ohjelmasta saadaan monipuolisia kuvaajia ja taulukoita.

Erikoisuutena ohjelmassa on tietojen tallennus ASCII – koodiin, jolloin mikä tahansa ohjelma pystyy lukemaan tietoja (Esim. Excel).

Asiakaspalvelu

 010 656 5200


Yhteydenottopyyntö

Tuote: Maha LPS3000 tehodynamometritAnna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200