Texa Axone 4 mini + Navigator Nano S

Texa Axone 4 mini loppuvaraston poistomyynti nyt erikoisehdoin! Testerin, lukijalaitteen ja uusimman ohjelmistoversion saa nyt pakettihintaan 25% alennuksella (norm. 3731€ alv 0%). Testeri ei vaadi toimiakseen päivityslisenssiä!

Tämän lisäksi saat kaupan päälle Texa OBD LOG tiedonkeruumoduulin, jolla selvität OBD:n kautta autojen ajon aikana esiintyviä, piileviä vikoja.

Laite Navigator Nano S on uusimman sukupolven diagnosointilaite, jonka avulla voi ajaa kaikenlaisia diagnostiikkatestejä autoihin, moottoripyöriin, skootteireihin ja vesiskoottereihin. Jokainen osa navigator Nano S:stä on huolellisesti suunniteltu ja kehitetty täyttämään kaikki nykypäivän autokorjaamon mekaanikoiden tarpeet diagnostiikkatestien osalta, nopeasti ja helposti. Laite on kompakti, kevyt ja siinä on ergonominen käyttöliittymä, joka on suunniteltu toimimaan helposti ja automaattisesti.

Axone 4 Mini tarjoaa lukuisia etuja verrattuna normaaliin PC:n. Tuote on suunniteltu erityisesti käytettäväksi ajoneuvojen korjaukseen, joten se on vankka, vedenkestävä, helppo käsitellä ja käyttää ja se sisältää ladatun käyttöjärjestelmän, joka on immuuni viruksille eikä sisällä yhteensopivuusongelmia. Tuote suorittaa diagnoosin erittäin nopeasti, mikä on suuri kehitys edellisen sukupolven työkaluihin verrattuna.

Navigator Nano S ja Axone 4 Mini kytketään toisiinsa langattomasti bluetooth- yhteyden avulla. Yhdessä laitteet tekevät korjaamon toiminnan helpoksi ja vaivattomaksi.

Laitteen etuja:

 

  • Axone 4 Minissä on selkeä kosketusnäyttöinen kuvakevalikko, josta käyttäjä voi nähdä kaikki käytettävissä olevat toiminnot ja sovellukset
  • Axone 4 Minin integroidut tekniset tiedot sisältävät johdotuskaaviot ja mekaaniset tiedot, jotka takaavat täydellisen ja luotettavan diagnoosin
  • Laitteessa on Global Scan 3, innovatiivinen toiminto, joka automaattisesti tarkistaa kaikki diagnosoitavat elektroniset ohjauslaitteet muutamassa sekunnissa
  • Laajin kattavuus, valikoimassa on yli 350 000:n ajoneuvon yksityiskohtaiset tiedot 
  • Suomenkielinen ohjelmisto

 

Asiakaspalvelu

 010 656 5200


Yhteydenottopyyntö

Tuote: Texa Axone 4 mini + Navigator Nano SAnna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200