Texa Axone S TPS rengaspaineantureiden ohjelmointityökalu

AXONE S on työkalu jolla on mahdollista kommunikoida TMPS antureiden kanssa (mahdollistaen antureiden luvun ja ohjelmoinnin) sekä OBD liittimen kautta ohjainlaite kommunikoinnin.

TEXA WIRELESS SCAN (TWS)

TPS on varustettu ainutlaatuisella tunnistuksella (TWS), joka mahdollistaa ohjelmoitavien TMPS antureiden automaattisen skannauksen, ilman tarvittavaa ajoneuvoyksilöintiä.

TIETOKANTA

Laaja tietokanta mahdollistaa yli 50 automerkin tunnistimen ohjelmoinnin. SCAN VIN toiminto helpottaa ajoneuvon tunnistusta suoraan ohjainlaitteelta.

AXONE TPS ANTURI TESTI

Testi aktivoi anturit ja lukee informaation kuten: ID, paine, lämpötila, akun tila yms. Tiedot on luettavissa selkeästi 5 tuuman kosketusnäytöltä.

AXONE ANTURI OHJELMOINTI

Ohjelmointi toiminto mahdollistaa kaikkien suurten yleismallin antureiden ohjelmoinnin tänä päivänä kuten ALLIGATOR, HUF, SCHRADER mahdollistaen käyttäjien lukea ja siirtää anturitietoja, jotka pitää vaihtaa uusittaviin antureihin

ANTURI TIEDOT (tekninen info)

AXONE tarjoaa niin alkuperäisille (OEM) kuin yleismallin tarvike antureille tekniset tiedot kuten Kiristystiukkuudet, korjaustoimenpiteet sekä uusien antureiden asennus muistin.

PÄIVITYS

AXONE S Wifi toiminnon ansiosta, laite on mahdollista pitää helposti ajan tasalla päivittämällä ohjelmisto internetin yli. Tämä mahdollista laitteen toiminnan nyt ja tulevaisuudessa uusien anturivalmistajien tullessa markkinoille. AXONE S TPS kokonaisuuteen voi myös liittää ohjelmiston (lisävaruste) jossa on myös pienkorjaamoille kattavat ajoneuvodiagnostiikka toiminnot kuten: jousitus, jarrut, ajovalot, akku, varusteet, ilmastointi, ohjauspylväs ja ohjaus ja moottorin huoltonollaus 

OBD OHJELMOINTI

AXONE S TPS kytkeytyy, Texa Navigator NANO:n avulla, OBD pistokkeen kautta ajoneuvon ohjainlaitteelle suorittaakseen loppuun TMPS antureiden ohjelmoinnin. Tällä tavalla voidaan ajoneuvolle ”opettaa” uudet anturit, vaihtaa renkaiden järjestystä, asentaa talvirenkaiden anturit yms.

Tekniset tiedot
Prosessori: ARM Cortex A8 800 MHzRAM: GB DDR3
Käyttöjärjestelmä: Android JB 4.2.2
Näyttö: 5” LCD-TFT
Resoluutio: 800x480
Yhteys: WiFi 802.11/b.g.n-BT

Asiakaspalvelu

 010 656 5200


Yhteydenottopyyntö

Tuote: Texa Axone S TPS rengaspaineantureiden ohjelmointityökaluAnna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200