Tracerline Marksman vuodontarkastin(TP-9370)

Marksman ultraääni-diagnostiikkatyökalu muuntaa ja vahvistaa kuulumattoman ultraäänen kuultavaksi "luonnolliseksi" ääneksi. Se havaitsee kaikkien liikkuvien kappaleide, kuten kiinteiden aineiden sekä ja kaasujen, kitkasta syntyvät suurtaajuiset ultraääniaallot, joiden taajuus on ihmisen korvan kuuloalueen yläpuolella. Ultraääniaaltojen suuntaavuuden ansiosta tietty äänilähde voidaan erottaa muista taustaäänistä ja paikantaa sen tarkka sijainti.

Käyttökohteet:

  • Ilmavuodot. Sekä ali- ja ylipaineen aiheuttamat ilmavuodot synnyttvät energiakertymän tai aaltorintaman, jonka ultraäänipäästö vastaa 6-89 KPa paine-eroa ja/tai koltaan 0,127 mm reikää.
  • Kaasu- ja nesteturbulenssi. Turbulenssi, joka johtaa höyrylukkoihin ja venttiilien sisäisiin vuotoihin, kavitointiin sekä tukoksiin neste- ja ilma/kaasujohdoissa.
  • Sähköpurkaus. Esitevaurion, koronapurkauksien, oikosulun tai ylilyönnin aiheuttama sähköpurkaus.
  • Mekaaninen kuluminen. Laakerien ja niiden vierintäratojen, akselien ja hammaspyörien kulumisaste (mukaan luettuna voitelutila)
  • Äänianalyysi. Voidaan käyttää säiliöiden ja niiden tiivisteiden, ovitiivisteiden ja osastointien murtumien ja halkemien havaitsemiseen äänigeneraattorin avulla.

Asiakaspalvelu

 010 656 5200


Yhteydenottopyyntö

Tuote: Tracerline Marksman vuodontarkastin(TP-9370)Lisää tuotteita koriin

Tuotenumero Tuotenimi Pakkaus Lisää koriin
322160270 Tracerline Marksman II Ultraäänitesteri laserpointterilla (TP-9367L) 1 kpl Lisää koriin

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200