profil

Tecalemit Oy

Tecalemit Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1938 lähtien. Yrityksemme on osa kansainvälistä Nexion Northern Europe -konsernia, joka toimii autokorjaamolaitteiden valmistajana ja myyjänä yritystensä kautta.

Vuoden 2022 alussa Tecalemit Oy ja Suvia Holding Oy solmivat yrityskaupan, jossa Tecalemit Oy osti A-Test & Consulting Oy:n. Suomessa työskentelee huollon ja myynnin parissa noin 40 henkilöä.

Yrityksemme maahantuo, myy ja huoltaa laadukkaita liikkuvan kaluston korjaamolaitteita. Toimintamme ytimeen kuuluvat myös korjaamoiden AutoCAD-suunnittelu sekä Forté-moottorinpuhdistustuotteet.

Toimintamme on valtakunnallista ja tavoitteenamme on rakentaa asiakkaidemme kanssa pitkäikäisiä ja kehittyviä kumppanuussuhteita. Toimintaprosessimme ovat tasalaatuisia, riskit ovat hallinnassa ja huomioimme toimintamme ympäristövaikutukset.

Luotettavana yhteistyökumppanina haluamme taata asiakkaillemme korkean palvelutason ja taloudellista hyötyä tarjoamalla asiantuntemusta, laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja.


Tutustu yrityksen esittelyvideoon.


Olemme Luotettava Kumppani -jäsen

Jäsenyys Luotettava Kumppani -palvelussa kertoo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yrityksemme hoitaa asiat avoimesti ja lakisääteiset velvoitteet ovat aina ajan tasalla. Luotettavana Kumppanina yrityksemme haluaa säästää asiakkaan aikaa, vaivaa ja kustannuksia sekä tarjota asiakkaalle tilajavastuulain vaatimat tiedot helposti ja vaivattomasti palvelun kautta. Voit hakea tietomme Zeckit.com-palvelusta.
Kannamme tuottajavastuun pakkauksista

Pakkausten tuottajavastuun hoitaminen on tärkeä osa yrityksemme ympäristövastuuta. Rinki-merkin käyttöoikeus on yrityksillä, jotka ovat tehneet Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta.

Yrityksillä, joiden tuotteiden mukana jää Suomen markkinoille pakkauksia ja joiden liikevaihto on vähintään 1M€, on ns. tuottajavastuu pakkauksistaan. Tuottajavastuullisten yritysten on järjestettävä lain vaatimusten mukaisesti pakkausjätteiden vastaanotto, kierrätys ja tiedotus sekä maksettava siitä aiheutuvat kustannukset. Yritysten rahoittaman kustannustehokkaan tuottajavastuujärjestelmän ansiosta vain hyvin pieni osa pakkauksista jää Suomessa hyödyntämättä.


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa

×