Tecalemit Oy

Tecalemit Oy on toiminut Suomessa jo vuodesta 1938 lähtien. Yrityksemme on osa kansainvälistä Nexion Northern Europe -konsernia, joka toimii autokorjaamolaitteiden valmistajana ja myyjänä yritystensä kautta.

Maaliskuussa 2019 Nexion S.p.A ja Stenhøj Group yhdistivät voimansa ja konserni kasvoi yhdeksi alansa merkittävimmistä toimijoista. 

Vuoden 2022 alussa Tecalemit Oy ja Suvia Holding Oy solmivat yrityskaupan, jossa Tecalemit Oy osti A-Test & Consulting Oy:n. Kaupan myötä kahden hyvämaineisen yrityksen ominaisuudet yhdistyivät 1.2.2022 ja tarjoamme asiakkaillemme nyt entistä laajemmin palveluita sekä tukea.

Yrityksemme maahantuo, myy ja huoltaa laadukkaita liikkuvan kaluston korjaamolaitteita. Toimintamme ytimeen kuuluvat myös korjaamoiden AutoCAD -suunnittelu sekä Fortè-moottorinpuhdistuotteet.

Toimintamme on valtakunnallista ja tavoitteenamme on rakentaa asiakkaidemme kanssa pitkäikäisiä ja kehittyviä kumppanuussuhteita.

 

Katso tarkemmat yhteystiedot.

Tutustu alla olevaan yrityksemme esittelyvideoon sekä kansainvälisten emoyhtiöidemme videoihin!

 

Johtamisjärjestelmä

Tecalemit Oy:n tavoitteena on luotettavana yhteistyökumppanina taata asiakkailleen korkea palvelutaso ja taloudellista hyötyä tarjoamalla asiantuntemusta, laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja.

Johtamisjärjestelmät varmistavat osaltaan, että toimintaprosessimme ovat tasalaatuisia, riskit ovat hallinnassa ja huomioimme toimintamme ympäristövaikutukset.

Olemme Luotettava Kumppani -jäsen

Jäsenyys Luotettava Kumppani -palvelussa kertoo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yrityksemme hoitaa asiat avoimesti ja lakisääteiset velvoitteet ovat aina ajan tasalla. Luotettavana Kumppanina yrityksemme haluaa säästää asiakkaan aikaa, vaivaa ja kustannuksia sekä tarjota asiakkaalle tilajavastuulain vaatimat tiedot helposti ja vaivattomasti palvelun kautta. Voit hakea tietomme Zeckit.com -palvelusta.

Luotettava Kumppani -logo

Meillä on Suomen Vahvimmat Hopea -sertifikaatti

Yrityksellämme on Suomen Vahvimmat Hopea -sertifikaatti. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksemme luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. 

Suomen Vahvimmat 2023 Logo silver fi 1080x952 429532

Kannamme tuottajavastuun pakkauksista

Pakkausten tuottajavastuun hoitaminen on tärkeä osa yrityksemme ympäristövastuuta. Rinki-merkin käyttöoikeus on yrityksillä, jotka ovat tehneet Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta.

Yrityksillä, joiden tuotteiden mukana jää Suomen markkinoille pakkauksia ja joiden liikevaihto on vähintään 1M€, on ns. tuottajavastuu pakkauksistaan. Tuottajavastuullisten yritysten on järjestettävä lain vaatimusten mukaisesti pakkausjätteiden vastaanotto, kierrätys ja tiedotus sekä maksettava siitä aiheutuvat kustannukset. Yritysten rahoittaman kustannustehokkaan tuottajavastuujärjestelmän ansiosta vain hyvin pieni osa pakkauksista jää Suomessa hyödyntämättä.

Rinki-merkki

Anna määrä

Lisää

Palvelemme numerossa
010 656 5200